8 ting jeg fortryder

5 trin til at elske DIN krop

Jeg troede faktisk aldrig selv, at jeg ville få mod eller overskud til at lave sådan et indlæg her. Men faktisk, så er det overraskende nemt og jeg synes det er fedt, at dele ud hvad jeg har gjort, og gør, for at endelig elske min krop. Jeg håber at der sidder nogen derude, som kan få brug af de her 10 trin til at elske sin krop!

 

  1. Drop sommerkroppen – du er skøn hele året rundt! Der er absolut ingen grund til at stresse fra 1. januar for at komme i den “form”, som du måske kunne viser frem 1 uge eller 2 til sommer. Du er smuk lige som du er, men vil du gerne i lidt mere trimmet eller smide bh-dellen, så find en balance i din kost og træning som du kan holde hele året rundt, og ikke kun til sommer.
  2. Find et ord eller navn til dine “deller”. Mange forbinder ordet “deller” med noget negativt, men det behøver det altså ikke at være. Bliv glad for dig selv ved at finde et sjovt ord eller navn til dine små buler, og så er det pludselig ikke så svært at grine af. Jeg kalder selv mine to deller under bh’en for Ben og Jerry 😉
  3. Gør op med dig selv hvad der er vigtigst. Er det vigtigere at være bundet af en stram kost og træning end en hyggelig middag med veninderne og en sjov bytur? At skulle tvinge sig selv ud af fjerene for at komme ned og træne istedet for at sove længe og spise rundstykker med smør til morgenmad? Hvis du finder glæde i at træne og leve efter en stram diæt, så gør det! Men hvis du hælder mere til lækkert mad, hygge og hader motion, så er det lige så okay! Drop den dårlige samvittighed hvis du ikke får trænet eller spist det som sundhedsbloggerne spiser, men brug istedet for det argument overfor dig selv, at du gør hvad du kan lide og ikke det som “forventes” fra udefrakommende.
  4. Drop personer der er negative omkring deres eller andres kroppe. Hvis man selv har svært ved at blive tilfreds med sin krop eller lige er blevet det, så er der altså ikke noget værre end at høre på folk der enten sidder og kritiserer sin egen eller andres kroppe ved at sidde og sige “jeg ser bare så fed ud i den her top” eller “hold da op, hun er godt nok stor”. Drop dem eller gør dem opmærksom på, hvad det gør ved dig – og i sidste ende dem selv.
  5. Drop de negative tanker og ros dig selv og din krop. Det er svært at lære, men i sidste ende, er dette det vigtigste trin til at lære at holde af din krop. Start med at købe eller bruge det tøj, som du synes der sidder pænt på dig og som du føler dig godt tilpas i. Kig dig selv i spejlet og find alle de positive ting, og sig dem højt for dig selv. Det er et godt sted at starte. Og fremadrettet, så fortæl dig selv eller andre når du synes du ser godt ud, tag nogle billeder og smid på Instagram, køb noget nyt tøj som du måske ikke har ville købe førhen eller gem den store gamle hættetrøje væk, som du har gået og gemt din lækre krop væk i.

 

Jeg håber inderligt at nogle kunne bruge min guide og tør at gå i kast med at øve sig i disse trin. Til en start kan du jo skrive i kommentarfeltet, hvad du allerbedst kan lide ved din krop?

 

Knus og god pinse herfra <3

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

8 ting jeg fortryder