Mit overskud svigter mig

8 ting jeg fortryder

Jeg ved udmærket godt, at det ikke kan betale sig at fortryde ting man har gjort i fortiden. Men man kan alligevel ikke lade vær med at tænke på, hvordan ens liv kunne have artet sig, hvis man havde gjort noget anderledes. Så her er 10 ting, som jeg ikke er tvivl om, kunne have gjort en stor forskel for mig. Jeg fortryder:

  1. At jeg droppede ud af HHX i 2017; Jeg nåede lige at starte i 2.g, men grundet mange svære ting i mit liv, som bulimi og depression, valgte jeg at droppe ud og står uden uddannelse og kan se dem som jeg gik i klasse med blive studenter nu her.
  2. At jeg aldrig fik vist mine bedste veninder, hvor meget de egentlig betyder for mig; Sygdommen kom altid i første række – og hvor står jeg nu? Uden nogen bedste eller tætte veninder.
  3. At jeg aldrig har dyrket mere sport; Jeg elsker fitness og løb, men somme tider ville jeg ønske at jeg havde forsat med fodbold eller en anden holdsport. Det sociale i sport er nemlig guld værd!
  4. At jeg har sagt et arbejde op, alt for mange gang; Med mine kun (næsten) 20 år, har jeg haft så mange jobs der kan tælles på (i hvert fald) to hænder. Havde jeg kæmpet og forsat, havde jeg haft det meget nemmere økonomisk.
  5. At jeg aldrig VIRKELIG har vist, min familie hvor meget jeg egentlig elsker og værdsætter dem; “jeg elsker dig” er selvfølgelig en god måde at fortælle nogen, hvor meget man elsker dem. Men har jeg kæmpet for min familie og deres kærlighed? Nok ikke så meget som jeg kunne…
  6. At jeg ikke har været mere selvsikker; Alt for mange gange, i alt for lang tid, har jeg ladet mig kue under af fyre, voksne og MIG SELV – i alle mulige situationer. Jeg skulle nok have været mere selvsikker, slået igennem og vist andre og mig selv, at jeg godt kunne og jeg var sej! Det ved jeg heldigvis at jeg skal og er idag.
  7. At jeg ikke bare har udlevet min drøm; SOM ER KAGE! Jeg elsker at bage og kreere. At lave smukke og fascinerende ting, som kan spises. Jeg har altid drømt om at have den smukkeste Instagram med kager og desserter i alverdens farver, men det er desværre også en ting, som min spiseforstyrrelse har sat og sætter en stopper for.
  8. At jeg ikke tænkte på min søster under sygdommen; Min søster er idag noget af det mest dyrebare i mit liv. Men for kun få år siden, var hun kun en lille del af mit liv. Da jeg var allermest syg havde jeg kun én ting i mit hoved: Mig selv. Og jeg kunne ikke se, hvor meget tid og opmærksomhed jeg fik fra min mor og resten af min familie, hvilket gik ud over min lillesøster, som nok ikke har fået al den opmærksomhed hun skulle have, i sin barndom. 

 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Mit overskud svigter mig