Ja, jeg er ensom

Mit overskud svigter mig

Jeg er træt, jeg har hovedpine og ondt i hele kroppen… Mit overskud er = 0. Jeg har fået et job, tager fjernstudie ved siden af og har en lejlighed, som skal holdes ved lige samt regninger der skal betales. Det er hårdt. Det hele ramler nu.

Det er lang tid siden jeg har været så energiforladt og lav på motivation som jeg er pt. Jeg mangler et eller andet som kan løfte mig op og motivere mig til at komme i sving i hverdagen. Men jeg aner ikke hvad det skulle være. Jeg troede at et nyt job ville hjælpe mig til at komme igang og at pengene ville være en god motivation, men det er det ikke. Tværtimod. Jobbet ødelægger mig fysisk, fordi det kræver meget af min krop og jeg ikke får nok søvn. Men hvad skal jeg gøre uden jobbet?

Jeg ved godt inderst inde, at jeg nok bare burde have tænkt mig om og været ærlig overfor mig selv, om at jeg ikke kan klare arbejde lige nu. Men tanken om at blive gældfri, kunne få en lækker lejlighed, nyt tøj og en skøn sommerferie, var bare så fristende. Det var det jeg troede var nok motivation til at hjælpe mig igennem de få timer, som jeg skulle arbejde hver dag, men det er blevet til et nederlag. Jeg kan ikke holde til det.

Følelsen af at skulle opgive igen igen er forfærdelig, og jeg føler mig svag og som en kæmpe fiasko. Jeg er godt klar over at  jeg ikke er den eneste som ikke kan klare et job, men for mig er det ikke første gang at jeg må opgive noget, fordi jeg ikke kunne klare det fysisk eller psykisk – og det er svært.

Jeg håber at der snart dukker et job op, hvor jeg kan glæde mig til at komme afsted, hvor jeg ikke skal være så fysisk belastet og være igang, uden at glo på hvor langsom tiden går.

 

Dette var et relativt negativt indlæg, men jeg håber der sidder nogle derude, som er i samme situation og dermed ikke føler sig så alene med det her problem.

 

Billede: https://www.google.com/url?sa=i&source=images&cd=&ved=2ahUKEwjVtY_YnrviAhXKL1AKHV1KCfYQjRx6BAgBEAU&url=https%3A%2F%2Fwww.additudemag.com%2Fquiz-depression-symptoms-test-adults%2F&psig=AOvVaw2TWf3y44b2CzuhIX7SeBJJ&ust=1559030267093898

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Ja, jeg er ensom